Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Next Gate Solutions | Misiune

Misiune si valori

Parteneriat

Parteneriat: ne angajăm ca partener de cursă lungă în relaţia cu fiecare membru al echipei noastre, cu clienţii, partenerii şi acţionarii noştri.

Echipa

Spirit de echipă: susţinem dezvoltarea potenţialului individual angrenat în echipa, ceea ce duce la creşterea sinergiei în rezultatele obţinute.

Performanta

Performanţa ne motivează şi abordăm orice activitate cu un profesionalism care generează maxim de profitabilitate pentru toţi cei implicaţi.

Valori

  • Lucrul bine făcut, adică acel standard al soluțiilor pe care le oferim clienților noștri și al atitudinii cu care abordăm fiecare solicitare.
  • Implicarea până la identificare cu nevoile clienților, adică asumarea și rezolvarea responsabilă a problemelor și oportunităților de business ale acestora.
  • Deschiderea la nou, fără de care nu am putea face față provocărilor tehnologiei și informației şi orientarea continuă către obiectivele încredinţate.
  • Suntem la curent cu planurile clienţilor noştri, ne adaptăm din mers şi acţionăm acolo unde este nevoie pentru a le permite să-şi continue procesul evolutiv.

Misiune

Solutiile IT&C pe care le dezvoltăm şi le implementăm maximizează eficienţa în afaceri a clienţilor, care se reflectă implicit şi în beneficiile aşteptate de fiecare membru al echipei noastre şi de către partenerii şi acţionarii noştri.

Filosofia

Suntem dedicaţi satisfacerii aşteptărilor şi cerinţelor clienţilor noştri, prin asigurarea de soluţii profesionale şi servicii prompte, de calitate superioară. Suntem preocupaţi în premanenţă de completarea portofoliului nostru cu soluţii noi şi de perfecţionarea celor existente, pentru că suntem conştienţi că satisfacţia maximă a clientilor şi partenerilor noştri reprezintă garanţia succesului şi a continuităţii muncii echipei noastre.