Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Next Gate Solutions | Expertiza

Arii de expertiza

 • Retail

  În industria de retail bunurile circulă cu o viteză incredibilă. În fiecare secundă sute de produse din mii de categorii sunt cumpărate din zeci de locaţii, fiecare la sute de kilometri distanţă unele de altele. Ritmul alert al consumului trebuie susţinut de ritmul de aprovizionare şi de gestionarea bunurilor.

  Comerţul modern şi eficient este susţinut de soluţii informatice care automatizează activităţile de aprovizionare, optimizează fluxul de marfuri şi permit o analiză sofisticată a indicatorilor de rentabilitate. Globalizarea acestui sector conferă companiilor internaţionale un avantaj competitiv la achizitiile de mărfuri, dar companiile locale pot concura cu succes prin informatizarea activităţilor.

   
 • Distributie

  Controlul stocurilor, managementul depozitului, raportări complexe, politici de marketing şi gestiunea preţurilor de vânzare sunt doar câtva din funcţionalităţile importante ale aplicaţiilor pentru distribuţie. Soluţia privind Sales Force Automatization, completează setul de instrumente care ajută la eficientizarea activităţilor companiei.

  Întregul flux de business şi optimizarea acestuia este o chestiune de maximă importanță pentru reușita afacerii. Profitând de experiența Next Gate Solutions și de soluțiile noastre dedicate puteți maximiza productivitatea și eficiența întregului proces de business.

 • Industrie & Productie

  Eficienţa, Planificare, Flexibilitate. Producţia modernă este susţinută de aceste concepte. Eficienţa în gestionarea costurilor şi a stocurilor de materii prime şi produse finite. Planificarea producţiei şi a aprovizionarii. Flexibilitate pentru onorarea rapidă a comenzilor. Implementarea acestor concepte este parte integrantă a unei soluţii pentru gestionarea corectă din cadrul companiilor de producţie.

  Activitatea complexă a companiilor din industria producătoare și provocările cărora trebuie să le facă față transformă acest sector într-unul extrem de atractiv și incintant.  

 • Transport & Logistica

  În era internetului, transportul de mărfuri şi de persoane este mai important ca oricând. Transportul şi logistica modernă înseamnă optimizarea şi automatizarea proceselor interne, comunicarea în timp real cu partenerii de afaceri şi raportare complexă.

  Industria de logistică, transport şi distribuție presupune gestionarea zilnică a sute de mii de produse, sute de camioane ce le transportă, rezultând sute de mii de tranzacții zilnice. Indiferent de specificul afacerii, accesul la informație în timp real este o componentă cheie.

 • Sectorul public

  Administrația publică este formată dintr-o rețea de organizații și instituții centrale și locale cu competențe în asigurarea ordinii și securității sociale, politice și economice ale comunității. Transparența, flexibilitatea, inter-relaționarea și viziunea unitară asupra activitățiilor desfășurate sunt provocări cărora administrația publică trebuie să le facă față. Aceasta se confruntă zilnic cu milioane de cereri din partea cetățenilor, cereri ce trebuie tratate cu maximă seriozitate și soluționate în mod profesionist, eficient și mai ales transparent.

  Portofoliul Next Gate Solutions integrează soluții pentru eficientizarea activităților din instituțiile publice prin gestionarea și automatizarea fluxurilor de informații.  

 • Constructii

  Domeniul construcţiilor va fi în următorii ani unul din cele mai dinamice sectoare ale economiei. Competitivitatea şi dezvoltarea firmelor de construcţii va fi susţinută de aplicaţii care asigură managementul stocurilor de materiale, gestionarea costurilor pe proiecte şi etape de proiect, planificarea resurselor, etc.

  Știm că rezultatele bune depind invariabil de puterea de a controla informaţia şi de aceea, oferim pentru domeniul construcţiilor, un mix între abilitatea de a accesa informaţiile din teren în timp real, capacitatea de a obţine informaţii exacte şi complete şi sistemele informatice adaptate la tendințele industriei şi la schimbările legislative.

 • Sanatate & Pharma

  Soluţiile IT performante asigură sănătatea sistemului de sănătate. Astfel, Next Gate Solutions dezvoltă şi implementează soluţii complexe ce vizează îmbunătăţirea calităţii serviciilor de sănătate, prin utilizarea extensivă de instrumente informatice.

  Furnizorii de servicii de sănătate se confruntă în fiecare zi cu provocări pentru a creşte calitatea serviciilor medicale, pentru a optimiza fluxurile de lucru şi a îmbunătăţi accesul la servicii. Soluţiile IT joacă un rol deosebit de important în atingerea acestor obiective, asigurându-le furnizorilor accesul în timp real la informaţia digitizată pentru a îmbunătăţi deciziile clinice şi de a creşte satisfacţia pacienţilor.  

 • Servicii & Utilitati

  Prin varietatea sa, domeniul serviciilor profesionale reprezintă mereu o provocare în găsirea soluției potrivite, provocare căreia îi răspundem cu plăcere și curiozitate. Soluțiile noastre se pliază pe nevoile acestei industrii, automatizând întregul flux de afaceri și rezolvând eventualele probleme punctuale ce pot apărea la nivel de companie.

  Industria de utilităţi presupune milioane de clienți distribuiți pe suprafeţe extinse, iar informaţia exactă şi oricând la îndemână este esenţială. Soluțiile noastre se pliază pe nevoile acestor industrii, automatizând întregul flux de afaceri și rezolvând eventualele probleme punctuale ce pot apărea la nivel de companie.